Nuta - ljekovite gljive - mjesavina - kućni ljubimci

Mješavina gljiva za kućne ljubimce

Ova mješavina sadrži 3 vrste gljiva. Jedna od najpoznatijih ljekovitih gljiva na svijetu, Ganoderma lucidum djeluje snažno na imunološki sustav, čuva životinju od raznih bolesti, ali i pomaže u njihovom liječenju. Gljiva Trametes versicolor ima antivirusno, antibakterijsko i antiparazitičko djelovanje, ali i jako antitumorsko djelovanje, koje može pomoći našim ljubimcima od sve češćih tumorskih oboljenja u njihovoj starijoj dobi.

Psi, često s godinama, počinju imati probleme s bubrezima i drugim unutarnjim organima, a tu najviše pomaže gljiva Phellinus igniarius. Sve ove gljive poboljšavaju i prokrvljenost kod životinje, a to ima pozitivan učinak i na lokomotorni sustav, koji kod većih pasmina pasa često postane osjetljiv u starosti.

Preporučen način upotrebe
Mješavina sadrži sitno mljevena plodišta tri vrste gljiva, te se dodaje hrani, svakodnevno. Ovo pakiranje je dovoljno za 1-3 mjeseca konzumacije (ovisno oveličini životinje).

Neto: 60g

Sastojci pakiranja: Suha usitnjena plodišta
Trametes versicolor, Phellinus igniarius, Ganoderma ludicum

  • štiti jetru i bubrege
  • poboljšava kardio- vaskularni sustav
  • poboljšava ishranu starih i bolesnih životinja
  • pomaže kod tumora
  • pozitivan učinak na lokomotorni sustav
  • poboljšava zdravlje životinje

Cijena pakiranja / 60g

300 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!

Ljekovite gljive pomažu i našim ljubimcima

Kako i kada najbolje uzimati Bijelu mješavinu

Kao što već mnogi znaju, gljive su izrazito zdrave namirnice, te bi ih trebalo sve više unositi u ljudsku prehranu. Štoviše, sve više znanstvenih studija potvrđuje i njihova ljekovita svojstva. No, zašto bi tako korisni stanovnici naših šuma ostali rezervirani samo za ljude? Nisu li i naši dlakavi i četveronožni članovi obitelji ponekad bolesni i slabi? Ne želimo li i njima produžiti dane uz nas, i poboljšati kvalitetu njihovih života?