Nuta - ljekovite gljive - crna mješavina

Crna mješavina

Ova mješavina sadrži 7 gljiva, od kojih su najzastupljenije Trametes versicolor i Phellinus igniarius. Ona pomaže kod bolesti unutarnjih organa. Regulira probavu, djeluje hepatoprotektivno, anti-bakterijski, antivirusno i antitumorsko. Poboljšava rad imunološkog sustava, te pomaže u liječenju autoimunih bolesti.

Preporučena mjesečna doza 200-450g. Ovisno o stanju organizma

Preporučen način upotrebe
Mješavinu gljiva kuhati u filter vrečici koja dolazi uz nju, 45 minuta na laganoj vatri. Dobivenu tekućinu čuvati u hladnjaku 10-15 dana, te dnevno piti svega 1,5 dcl.

Neto: 100g

Sastav: Suha usitnjena plodišta
Trametes versicolor, Piptoporus betulinus, Phellinus igniarius, Fomitopsis pinicola, Ganoderma ludicum, Ganoderma applantum, Fomes fomentarius

 • Konstipacija
 • Polipi na debelom crijevu
 • Sindromi iritabilnog crijeva
 • Bolesti repro- duktivnih organa
 • HPV cin
  1-2-3
 • Policistični jajnici
 • Dijabetes
 • Hepatitis, ciroza jetre
 • Tumorska oboljenja unutarnjih organa

Cijena pakiranja / 100g

220 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!

Phellinus igniarius – vrbov plutnjak

Sretna gljiva na žalosnoj vrbi

Jedna manje poznata, ali ne i manje ljekovita gljiva jest Phellinus igniarius. Raste kao parazit na bjelogoričnom drveću - vrbama, javorima, lijeski i voćkama, ali je najčešće nalazimo na žalosnoj vrbi. Hrvatski naziv joj je vrbov plutnjak ili vrbova guba.