Nuta - ljekovite gljive - mješavina 7 gljiva

Mješavina 7 gljiva

Ova mješavina sadrži 7 gljiva koje se smatraju prirodnim modulatorima imunološkog sustava. Gljive su mješavini u jednakim omjerima, te se ova mješavina preporuča za jačanje imuniteta, te kao prevencija raznim bolestima.

Preporučena mjesečna doza 200-450g. Ovisno o stanju organizma

Preporučen način upotrebe
Mješavinu gljiva kuhati u filter vrečici koja dolazi uz nju, 45 minuta na laganoj vatri. Dobivenu tekućinu čuvati u hladnjaku 10-15 dana, te dnevno piti svega 1,5 dcl.

Neto: 100g

Sastav: Suha usitnjena plodišta
Trametes versicolor, Piptoporus betulinus, Phellinus igniarius, Fomitopsis pinicola, Ganoderma ludicum, Ganoderma applantum, Fomes fomentarius

  • Jačanje imuniteta
  • Poboljšanje općeg stanja organizma
  • Poremećen rad imunološkog sustava

Cijena pakiranja / 100g

220 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!

Utjecaj gljiva na ljudsko zdravlje

Imunitet

U novije vrijeme sve više slušamo o ulozi imuniteta u zdravlju čovjeka: „Ojačajte imunitet zdravom prehranom“, „Stres oslabljuje imunitet“ ili pak „Očito je imao slabi imunitet kad je tako lako obolio“. Primjere možemo naći na svakom koraku. No, znamo li zapravo što je imunitet? Može li se on izmjeriti? Je li on isti kod svakog čovjeka?