Nuta - ljekovite gljive - bijela mješavina

Bijela mješavina

Ova mješavina sadrži 7 gljiva, od kojih su najzastupljenije Trametes versicolor i Piptoporus betulinus. Ona pomaže kod različitih bolesti dišnog sustava, čisti pluća od štetnih tvari (poput nikotina i katrana), djeluje antivirusno, antibakterijski i antitumorski te poboljšava rad imunološkog sustava.

Za vrijeme zimskih mjeseci preporuča se kao preventivna terapija protiv prehlade. Osobe koje pate od alergija dišnih puteva bi trebale početi piti mješavinu dva mjeseca prije pojave alergena.

Preporučena mjesečna doza 200-450g. Ovisno o stanju organizma

Preporučen način upotrebe
Mješavinu gljiva kuhati u filter vrečici koja dolazi uz nju, 45 minuta na laganoj vatri. Dobivenu tekućinu čuvati u hladnjaku 10-15 dana, te dnevno piti svega 1,5 dcl.

Neto: 100g

Sastav: Suha usitnjena plodišta
Trametes versicolor, Piptoporus betulinus, Phellinus igniarius, Fomitopsis pinicola, Ganoderma ludicum, Ganoderma applantum, Fomes fomentarius

  • Prehlada
  • Upale grla i sinusa
  • Alergije dišnih puteva
  • Upala pluća i KPB
  • Kronične bakterijske infekcije
  • Tumorska oboljenje dišnog sustava

Cijena pakiranja / 100g

220 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!

Piptoporus betulinus – brezova guba

Čuvarica naših pluća

Piptoporus betulinus je gljiva poznata i pod nazivima Polyporus betulinus i Fomes betulinus, a njen narodni naziv, brezova guba, odgovara činjenici da se pojavljuje isključivo na stablima breze. Za razliku od sibirske čage, koju možemo naći samo u hladnim predjelima kontinenta, brezova guba je rasprostranjena po čitavoj sjevernoj hemisferi.