Tinktura za zglobove

Tinktura za zglobove

Biljne tinkture su od davnina poznate u liječenju raznih bolesti, pa tako i kod bolnih i ozlijeđenih zglobova i kostiju. Upravo je gavez najpoznatija biljka korištena za u te svrhe. Gavez djeluje protubakterijski, protuvirusno i protigljivično te se koristi zazacijeljivanje rana.

Dijeluje snažno protuupalno i analgetički pa se zbog toga koristi kod bolnih zglobova, gihta, išijasa, reume, upale vena, sindroma karpalnog tunela te artritisa. Također potiče regeneraciju kože i vezivnog tkiva, pa pomaže kod istegnutih mišića, puknutih ligamenata, čak i kod ozljeda hrskavice. Poznat je i poregeneracijskom svojstvu koštanog tkiva, te izuzetno brzo izaziva okoštavanje lomova.

Repuh se također od davnina koristi kao analgetik, ali i u liječenju reume, gihta, reumatoidnog artritisa te kod bolnih i upaljenih zglobova. Osim začinskih svojstava, lovor ima značajna ljekovita svojstva, ponajprije antiseptička, ali se uspješno koristi i u lječenju raznih kožnih osipa, bolova u mišićima, istegnutih mišića, uganuća zglobova te protiv reume.

Preporučen način upotrebe
10 kapi utrljati na ozljeđeno i/ili bolno mjesto 1-2 dnevno.

Neto: 30ml

Sastav:
Biljna tinktura gaveza (korijen), repuha (korijen) i lovora (list) u 55%-tnom alkoholu

  • Zacjeljuje rane
  • Smanjuje bolove
  • Djeluje protuuplano
  • Pospješuje zaraštanje kostiju
  • Pospješuje obnovu hrskavice
  • Pospješuje obnovu ligamenata i tetiva

Cijena pakiranja / 30ml

120 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!