Tinktura petasites

Petasites tinktura

Migrena je najčešći oblik glavobolje, od kojeg boluje više od 10% svijetskog stanovništva, većinom žene. Iako točan uzrok migrene nije poznat, sve je više znanstvenih istraživanja koja provjeravaju učinkovitost prirodnih lijekova na smanjenje migrena. Najuspješnija su se pokazala upravo istraživanja analgetskih osobina Petasites hybridusa.

U narodnoj medicini najviše se koristi tinktura, za liječenje boli, grčeva, migrene, reumatskih bolova, gihta, povraćanja, bolesti živaca, za odvikavanje od jakih narkotika i analgetika, a također i kod svih patoloških promjena stanica u lječenju raka. Neki zapisi govore da Petasites hybridus smiruje bolove čak kad ni morfij višene djeluje.

Preporučen način upotrebe
Piti 1-2 kapi dnevno, 3 mjeseca za redom, unutar jedne godine. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

Neto: 10ml / 200 kapi

Sastav: Biljna tinktura Petasites hybridusa u 70%-tnom alkoholu

  • Spazmolitičko djelovanje
  • Dugoročno spriječava pojavu migrena
  • Smanjuje razne kronične bolove

Cijena pakiranja / 10ml / 200 kapi

120 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!