Gel za koljena

Gel za koljena

Biljne tinkture su od davnina poznate u liječenju raznih bolesti, pa tako i kod bolnih i ozlijeđenih zglobova i kostiju. Upravo je gavez najpoznatija biljka korištena u te svrhe. Gavez dijeluje snažno protuupalno i analgetički pa se zbog toga koristi za smanjenje bolova u zglobovima, dobro sanira modrice, te snažno smanjuje upale.

Također potiče regeneraciju kože i vezivnog tkiva, pa pomaže kod istegnutih mišića, puknutih ligamenata, čak i kod ozljeda hrskavice, koje su često oštećene u koljenima. Gavez će nam snažnije i brže nego bilo koja druga biljka pomoći da regeneriramo istegnute mišiće, pa i puknute ligamente. Poznat je i po regeneracijskom svojstvu koštanog tkiva, te izuzetno brzo izaziva okoštavanje lomova.

Repuh se također od davnina koristi kao analgetik kod bolnih i upaljenih zglobova. Osim začinskih svojstava, lovor ima značajna ljekovita svojstva, ponajprije antiseptička, ali se uspješno koristi i u lječenju raznih bolova u mišićima, istegnutih mišića, uganuća zglobova te protiv reume.

Vrlo često olakšanje bolova u koljenima nastupa već nakon samo jedne primjene gela!

Preporučen način upotrebe
Dvije čajne žličice razmazati na papirnati ubrus, staviti na koljeno i zamotano ostaviti da djeluje preko noći. Ponavljati prema potrebi

Neto: 90g

Sastav: Suha usitnjena plodišta
Biljna tinktura gaveza (korijen), repuha (korijen) i lovora (list) u 40%-tnom alkoholu (u obliku gela)

  • Smanjuje bolove
  • Djeluje protuupalno
  • Pospješuje zaraštanje kostiju
  • Pospješuje obnovu hrskavice
  • Pospješuje obnovu ligamenata
  • Pospješuje obnovu tetiva

Cijena pakiranja / 90g

150 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!