Nuta - ljekovite gljive - Genoderma Lucidum, kapsule

Genoderma Lucidum, kapsule

Reishi (Ganoderma lucidum) je jedna od najpoznaitijh ljekovitih gljiva na svijetu. Ima jako imunomodulirajuće svojstvo, te se koristi za poboljšanje rada imuniteta i u liječenju autoimunih bolesti. Također pozitivno djeluje na kardiovaskularan sustav, regulirajući krvni tlak, kolesterol i razinu šećera u krvi. Štiti unutarnje organe te se preporuča u liječenju raznih bolesti, kao i njihovoj prevenciji.

Pakiranje u kapsulama pojednostavljuje korištenje, preporuča se osobama s užurbanim tempom života koje žele ojačati imunitet.

Preporučen način upotrebe
Piti 2-6 kapsule dnevno

Neto: 30g / 60 kapsula

Sastav: Suha usitnjena plodišta
Ganoderma ludicum

  • Jednostavno korištenje
  • Pozitivan učinak na imunitet
  • Poboljšan kardio- vaskularni sustav

Cijena pakiranja / 30g / 60 kapsula

200 kn

Slanjem upita, pristajete dati svoje osobne padatke (ime i prezime, e-mail i broj telefona) u svrhu dobivanja ponude za navedeni proizvod. Dobiveni podaci će se neće ni na koji način trajno spremati niti koristiti u druge svrhe.

Naši zadovoljni korisnici

Kažu o nama

Suzana Valent

Tijekom 16 ciklusa kemoterapije uzimala sam kao jedini dodatak prehrani ljekovite gljive. Krvna slika, koja se jako naruši tijekom kemoterapije, meni je bila odlična. U svakom slučaju, u teškom i vrlo nesigurnom periodu života, moja životna energija nije bila narušena. Vjerujem kako je i moja disciplina pijenja ljekovitih gljiva pridonijela mojem ozdravljenju.

Filipa Merić

Uspješno sam izliječila CIN 3, prošla sam bez operacije pomoću ljekovitih gljiva i veliko hvala na tome!

Dušan Musulin

Prije tri godine sam počeo piti čajeve od NU-TA Ljekovitih gljiva i moram priznati da se sada osjećam najmanje 10 godina mlađi. Je li to efekt placeba ili stvarno djelovanje gljiva nije me briga jer ovo je u mom slučaju eliksir mladosti. Preporučam svima potrebitima da probaju!

Ganoderma Lucidum - hrastova sjajnica

Zvijezda ljekovitih gljiva

Ganoderma lucidum je najpoznatija gljiva na svijetu koja se koristi u medicinske svrhe. Opise njenih ljekovitih svojstava nalazimo u zapisima kineske dinastije Han, još iz 3. stoljeća, a glas o njenoj ljekovitosti se s Dalekog Istoka proširio po čitavom svijetu. Danas je to najistraživanija gljiva i gljiva od koje se može naći najviše ljekovitih preparata na tržištu.